Az elmúlt napokban folyamatosan törtük a fejünket mi legyen a nagymúltú Medvehagyma Fesztivállal. Arra a döntésre jutottunk, hogy sem így, sem úgy, sem elkülönítve, sem sehogy nem tartjuk meg a meghirdetett időpontban, még csak kóstolók szintjén sem. Semmilyen formában. Megtehettük volna, hiszen mindegyik vendéglátóegység valamilyen formában nyitva lesz, melyek a programban helyszínként szerepelnek, de most mindent meg kell tenni, hogy a járványt megállítsuk. Ezt tartjuk etikusnak és eszerint cselekszünk.

Úgy döntöttünk, hogy jól betárazunk nektek medvehagymából, és ha túl leszünk ezen az egészen, akkor lehetőségeinkhez mérten, megtartjuk a fesztivált. Kicsit alakítunk a koncepción és megmutatjuk, hogy a már elspájzolt medvehagymából milyen finomságokat lehet csinálni hónapok múlva is. Nem tudjuk erre mikor fog sor kerülni, de mi nem mondunk le a fesztiválról. A szervezést folytatjuk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a Medvehagyma Fesztivál megrendezésre kerüljön, ezzel is támogatva a vendéglátás, idegenforgalmi és rendezvényszervezői szektort.

Maradjatok ‼️MOST‼️ otthon és vigyázzatok magatokra. Ha pedig elmúlik ez az időszak, gyertek el hozzánk Orfűre. Ne külföldre barangoljatok, hanem ismerjétek meg még jobban hazánkat és támogassátok a helyi és hazai szolgáltatókat a talpraállásban. Ez mindenkinek nehéz időszak, de közösen könnyebben túl leszünk rajta és ha ügyesek vagyunk, nyáron már ismét örülhetünk a medvehagymás finomságoknak.