Vissza<Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A Medvehagyma Ház az alábbi szolgáltatásokkal várja az Orfűre látogató iskolai osztályokat, gyermek és felnőtt csoportokat, valamint családokat!

A „Mecsek Természeti Értékei” Interaktív Kiállítás megtekintése:

Az interaktív kiállítás a Mecsek természeti értékeit és kulturális kincseit, valamint Orfű turisztikai látványosságait mutatja be. Időtartam: 1 óra. Részvételi díj: 600 Ft/fő

„Orfű Kincsei” gyalogtúrák:

A Medvehagyma Ház tematikus nappali és éjszakai túráin a csoport tapasztalt vezetővel ismeri meg Orfű természeti értékeit, turisztikai és kulturális látványosságait, történeti érdekességeit. Többféle hosszúságú és jellegű túra is kérhető.

Nappali tematikus túrák:

1200 Ft/fő (1-3 óra)

Éjszakai túrák:

1500 Ft/fő (1-3 óra)

Kalandos éjszakai túra: 2200 Ft/fő

Felhívjuk figyelmüket, hogy a  vezetett nappali és éjszakai túrák csak előre egyeztetett időpontban kerülnek megrendezésre, azokat nem minden esetben tudjuk vállalni! A fenti árak min. 15 fő csoporok esetén értendőek, egyéb esetben kérje egydi ajánlatunkat! Megértésüket köszönjük!

Előadásaink:

“Hulladékgazdálkodás és fenntarthatóság a mindennapokban”

900 Ft/fő

Konferenciák, szakmai rendezvények, kulturális- és gasztronómiai jellegű programok szervezése, terembérlés lehetősége:

Konferenciatermünk, kiállítóterünk és tetőteraszunk gyakran ad helyet különféle szakmai programoknak, rendezvényeknek, konferenciáknak, előadásoknak és koncerteknek. A saját szervezésű programjaink mellett 100 m2-es konferenciatermünk és tetőteraszunk, valamint 70 m2-es kiállítóterünk esküvői szertartások, szakmai rendezvények céljából bérelhető.

Bérleti díjainkról kérjük emailben tájékozódjon!

További információ, bejelentkezés, terembérlés:

Cím: Medvehagyma Ház – Ökoturisztikai Látogatóközpont (7677 Orfű, Dollár u. 2/1.)

Mobil: +36 30/990-3828
E-mail: medvehagymahaz.orfu(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
Web: www.medvehagymahaz.hu