A Medvehagyma Ház a tavalyi év tapasztalatait figyelembe véve, az idei esztendőre tovább bővítette programkínálatát és folyamatosan gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élményeket nyújtson az Orfűre látogató turisták és a helyi lakosság számára!

A 2017-es évben is sok szeretettel várjuk azokat a diákcsoportokat, akik játszva szeretnék megismerni és felfedezni a Mecsek érdekességeit! Iskolai osztályoknak szóló programjaink között a rövid, egy órát igénybe vevő tárlatvezetés mellett megtalálhatóak a fél napos, több elemet magukban foglaló környezeti nevelési programok, valamint a különféle tematikájú nappali és éjszakai túrák is.

Részletes programkínálatunk a Szolgáltatásaink menüpontban és a következő képre kattintva tekinthetőek meg:

Emellett az idei évben céljaink között szerepel, hogy minél több olyan, akár egész napos programot szervezzünk, amelyek minden évszakban kikapcsolódást biztosítanak az Orfűn tartózkodó turisták és a helyi lakosság számára! A környezetvédelmi jeles napokhoz kötődően családi napokat, illetve a tavasztól őszig tartó időszakban zenei programokat, koncerteket, bálokat és különféle tematikájú táncos esteket szervezünk. Ezeken túl nem szabad megfeledkezni a több éve megrendezésre kerülő Helyi Termék és Kézműves Piacokról sem, melyek az idei évben is havi rendszerességgel biztosítanak majd lehetőséget a környékbeli termelőknek arra, hogy saját készítésű kézműves termékeiket értékesíthessék.

Végül figyelmet fordítunk a szakma képviselőinek is, konferenciák, tanácskozások, workshopok és képzések tartása is szerepel az idei terveink között! 100 nm-es konferenciatermünk és tetőteraszunk, valamint 70 nm-es kiállítóterünk nem csak a saját szervezésű rendezvényeinknek ad helyet, helyiségeink a szabad időszakokban bérelhetőek, így akár a különféle szakmai rendezvények mellett esküvői szertartások lebonyolítására is lehetőség van épületünk falai között! A terembérlés díjairól az alábbi képre kattintva tájékozódhat!

És, hogy milyen újdonságokat tartogatunk még erre az évre? Figyeljen minket folyamatosan, programjainkról, rendezvényeinkről és egyéb szolgáltatásainkról, valamint fejlesztéseinkről egész évben naprakész információkat közlünk honlapunk mellett Facebook oldalunkon, valamint Instagram felületünkön is. Emellett a medvehagymahaz.orfu(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com e-mail címen és a +36 30/990-3828-as telefonszámon készségesen állunk mindenki rendelkezésére!

Sok szeretettel vár mindenkit a Medvehagyma Ház csapata a 2017-es évben is!