Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a “Golden Matrix” című festmény és fotókiállítás megnyitójára
a “TRINITY | Szentháromság” programsorozat nyitórendezvényére
2019. november 29-én 19 órai kezdettel.

Helyszín: Medvehagyma Ház – Orfű, Dollár u. 2/1.

A kiállítást megnyitja: Somogyi Diána Eszter

Az állófogadásról a Mediterrán Étterem (Orfű) gondoskodik.
https://www.facebook.com/mediterran.orfu/

A kiállítás megtekinthető: 2019. december 22-ig

A kiállítást követően kezdődik egy “The Exhibition Party”, melyre szintén várunk, minden kedves érdeklődőt:
https://www.facebook.com/events/734095687092163/

Kisebb szünet után a „TópArt” beköltözik a házba és ezzel egy rendhagyó programsorozat veszi kezdetét. Egy élő festménykiállításba invitálunk titeket, mely nemcsak vizuális, hanem audiovizuális élményt is nyújt egyben. Az egész estés rendezvény egy kiállításmegnyitóval indul, ahol Jocskov JOVANA Annamária „élő” festményeit és Szabó INMYSL Szilvia fotóit lehet megtekinteni. A kiállítás a TRINITY „szentháromság” – Golden matrix nevet kapta nem véletlenül. A kiállítás a fehér, fekete, de leginkább arany színek gyönyörűségeibe meríti el a szemlélődőt. A kiállítás érdekessége, hogy a „merülést” AERON AETHER ambient / chill, élő, improvizatív előadása teszi még mélyebbé, melyet aztán az őt követő DJ-knek köszönhetően vált fel egy egyre dinamikusabb mozgásra késztető party. A kiállítás ekkor nem fog a sötétségbe búrkolózni, hanem a vetítővásznon folytatja életét. VJ Mimikrinek köszönhetően a festmények egy egész estés vizuállá alakulnak át.

Az este során a mély deep ambienttől, a house különféle stílusain át egészen a technoig fogunk repülni és a kiállítás
AERON AETHER (Live)
CYAN
PATRIK KISS
MONO.ID
PEAT BEAT
SCF

A kiállításmegnyitón kisebb állófogadást is tartunk, melyen különlegesebbnél különlegesebb, színekben is a kiállítással harmonizáló szendvicseket és pezsgőt szolgálunk fel. Az izélményt a Mediterrán Étterem Orfű, míg a frissítőket a DownTown Pécs biztosítja.

A rendezvény, a kiállításmegnyitó, illetve az állófogadás ingyenes, de szívesen vesszük, ha támogattok minket. A party alatt a pult a „TópArt – Piknik teraszon” megszokott baráti árakkal várja a frissülni vágyókat.