A Medvehagyma Ház az idén jubilált Fishing On Orfű fesztivál egyik legfontosabb külső helyszíne volt, napközben Gyermekbirodalom, esténként pedig a FONÓ Zeneudvar várta a hozzánk látogató vendégeket! 

Június 21-től napközben mintegy négy napon át a családok birodalmává vált látogatóközpontunk, ahol a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal közösen egy különleges gyerekhelyszínt működtettünk Gyermekbirodalom névvel. Izgalmas programokkal, kézműves foglalkozásokkal, zenés gyermekszínházzal, játékos sportfoglalkozásokkal, mesetúrával és kalandos kincskereső éjszakai túrával vártuk a kicsiket és szüleiket ebben a Családbarát Térben. A fesztiválon egyébként is fellépő Dolák‑Saly Róbert gyermekműsorával duplázott a Gyermekbirodalomban, valamint Fishinges zenészekkel is lehetett beszélgetni a gyermeknevelésről.

Szintén június 21 és 24 között esténként látogatóközpontunk  és annak környéke a Fishing új folk- és világzenei helyszínévé változott. A FONÓ Zeneudvarban a legfontosabb folk- és világzenei előadókon túl szabadegyetemmel, táncházzal és folkkocsmával is vártuk az érdeklődőket!