A Medvehagyma Ház az idén jubiláló Fishing On Orfű fesztivál egyik legfontosabb külső helyszíne lesz, napközben Gyermekbirodalom, esténként pedig a FONÓ Zeneudvar várja a hozzánk látogató vendégeket! 

Június 21-től (szerda) napközben mintegy négy napon át a családok birodalmává válik látogatóközpontunk, ahol a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal közösen egy különleges gyerekhelyszínt működtetünk majd Gyermekbirodalom névvel. Izgalmas programokkal, kézműves foglalkozásokkal, zenés gyermekszínházzal, játékos sportfoglalkozásokkal, mesetúrával és kalandos kincskereső éjszakai túrával várjuk a kicsiket és szüleiket ebben a Családbarát Térben. A fesztiválon egyébként is fellépő Dolák‑Saly Róbert gyermekműsorával duplázik a Gyermekbirodalomban, valamint Fishinges zenészekkel is lehet majd beszélgetni a gyermeknevelésről – Pásztor Anna, Papp Szabi és Takács Zoltán Jappán már biztosan érkezik.

A helyszín legfontosabb szolgáltatása a professzionális, egész napos gyermekmegőrzés lesz 3-14 éves korig, minden nap 9:00-17:00-ig. A Gyermekbirodalom szolgáltatásairól és programjairól további részletek ide kattintva érhetőek el.

Szintén június 21 és 24 között esténként látogatóközpontunk  és annak környéke a Fishing új folk- és világzenei helyszínévé változik. A FONÓ Zeneudvarban a legfontosabb folk- és világzenei előadókon túl szabadegyetemmel, táncházzal és folkkocsmával is várjuk az érdeklődőket! A FONÓ Zeneudvar részletes programja és a belépőjegyek ára ide kattintva érhető el.

Sok szeretettel várunk mindenkit a Medvehagyma Házban a jubileumi Fishing On Orfű fesztiválon!